Lek dig stressfri

Välkomna på en föreläsning med Inger Holegård, Pingh Management

Inger berättar: Det var för mig en enorm frustration, besvikelse och sorg när jag själv var utmattad, för jag fick inte någon hjälp att bli frisk. Varje gång jag gick till vårdcentralen och träffade läkaren så bönade jag och bad att han skulle hjälpa mig att bli bättre. Det enda jag fick var sjukskrivning och de försökte tvinga mig att ta SSRI-preparat.

Det jag var med om fick mig redan då att vilja hjälpa andra människor att slippa hamna i den situationen jag var i. Jag tog mig ur utmattningen med stöd av min familj och vänner och jag utbildade mig för att inte bli utmattad igen.

Idag hjälper jag människor och företag att förebygga stress och utmattning. Mitt mål är att hjälpa företag i hela Sverige att minska antalet sjukskrivningar – och även antalet sjukskrivningsdagar – beroende av stress.

Jag har nyligen kommit ut med boken “Linnéa Wik berättar om hur utmattning kan börja” som är en hjälp för människor att känna igen de olika tecken som visar om man lever i för mycket stress. Inom kort kommer nästa bok som handlar om hur varierande människors utmattning kan vara. Boken finns till försäljning under kvällen.

Jag kommer under föreläsningen både berätta om vägen till att jag arbetar med stresshantering och hur jag idag arbetar med förebyggande stresshantering. Vi kommer tillsammans att göra några ”moving stories”.

Datum: 11 december
Tid: 18.00 – 21.00
Pris: 300 kr – ett julspecialpris bara på Lilla Ro! Betala via Swish eller kontant. Ta med jämna pengar.
Föreläsare: Inger Holegård, Pingh Management
Plats: Lilla Ro
Anmälan: mejla ditt namn till anna@lillaroyoga.se.