Vi på Lilla Ro

Anna Arnetz
www.annaarnetz.se

Anna driver Lilla Ro tillsammans med sina barn Alva & Oliver. Anna är yogalärare (yinyoga och restorative yoga), coach, Face Reader och civilekonom.
Du når Anna på anna@lillaroyoga.se.

Anna Eriksson Skarin
www.annaerikssonskarin.se
www.kanslosmart.se

Anna arbetar som storytellingkonsult och har skrivit boken Känslosmart – konsten att leva med sig själv och andra tillsammans med Maria-Pia Gottberg. Hon har en utbildning till massageterapeut med sig i bagaget samt utbildningar inom meditation, psych-K och neuroledarskap.
Du når Anna på anna@annaerikssonskarin.se

Alain Samba
www.alainsamba.com

Alain är musiker, musikterapeut, musiklärare, sagoberättare och kompositör med en bakgrund från Congo Brazzaville och Paris.
Du når Alain på alainsamba@gmail.com

Caroline Gabrielsson

Caroline är utbildad beteendevetare som brinner för att bidra till utveckling för individer, grupper och organisationer utifrån ett hälso- och hållbarhetsperspektiv. Är utbildad yogalärare, Yoga For Life 250 t, och har en bakgrund som gruppträningsinstruktör, personlig tränare, pedagog, konsult och HR-partner. 
Du når Caroline på caroline.gabrielsson@outlook.com

Josefin Martina Eriksson
www.singingsoul.se

Josefin är utbildad i Soundhealing, klangmeditation och yoga nidra samt är sångpedagog och holistisk coach.
Du når Josefin på josefinmartina@hotmail.com

Karin Tell
www.yogitree.se

Karin är blivande sjuksköterska och utbildad kroppsterapeut, samtalsterapeut inom psykosyntes, instruktör inom ACT, mindfulness och yoga samt kost- och näringsrådgivare. 
Du når Karin på karin@yogitree.se

Linda Westlund
Linda Westlund Empowerment

Linda är Intuitive Angel Messenger TM, Intuitive Healer and Channel, Energy Coach, Conscious Breathing Instructor och Yoga Teacher.

Margareta Almbring
Yoga på svenska

Margareta leder Hathayoga-pass med gott om tid för andning och avslappning. Efter många år som elev på mattan har hon fördjupat sin yogakunskap och är utbildad yogalärare hos Yogayama Teacher Training. Margareta är legitimerad sjuksköterska och arbetar med att utbilda och coacha ledare.
Du når Margareta på margareta.almbring@me.com

Mita Ekqvist
www.ByMita.se

Mita utbildade sig till yogalärare efter sin mammaledighet med en önskan om att göra något helt nytt. Hon leder Hathayogapass med fokus på styrka för kropp och själ. Vissa pass innehåller mer kroppsstyrka och andra mer själsstyrka. Mita är även under utbildning till barnyogalärare.
Du når Mita på yoga@bymita.se

Nadia Wallin
www.nadiawallin.com

Nadia är Intuitiv Coach och Djurkommunikatör. Hon brinner för personlig och andlig utveckling.
Du når Nadia på nadia@nadiawallin.com

Nina Hamrin
www.zensnature.se

Nina är ashtangayogalärare, akupunktör och kroppsterapeut samt erbjuder samtalsterapi, KBT och har goda resultat som karriärkonsult.
Du når Nina på info@zensnature.se

Sissi Möller
www.heartsbysis.se

Sissi är shiatsu-terapeut och intuitiv healer. Hon undervisar i qigong, meditation och dans. Utöver det arrangerar Sissi föreläsningar och är en kreativ tusenkonstnär.
Du når Sissi på sissi@heartsbysis.se

Sofia Roos Forssell
www.beyousweden.com

Sofia är utbildad doula & gravidyogalärare samt håller mammabebis & barnyogaklasser. Sofia är även utbildad Mental tränare & Aktiv Babyinstruktör, övningar som hon inkluderar i sina klasser. Utöver detta driver hon Butik Kalcit här i Åkersberga.
Du når Sofia på info@beyousweden.com

Tanja Sivonen
www.instagram.com/wilderandwiser

Tanja driver wilder+wiser – ett initiativ för healing, transformation och hållbar utveckling inifrån ut. Hon arbetar med contemporary tarot som kreativt verktyg. Hennes engagemang är inspirerat av visdomen i naturen och kraften i den feminina principen. 
Du når Tanja på wilderandwiser@gmail.com 

Åsa Åhman
www.rolfing-yoga.se

Åsa är certifierad inom Rolfing, Rolf Movement och yoga. Det Åsa inte vet om bindväv är inte värt att veta.
Du når Åsa på asa.ahman@rolfing-yoga.se