Schema

Under våren och hösten har vi ett fast schema med yogaklasser varje vecka. Nu under sommaren är antalet fasta klasser minskat men vi kommer fylla på med olika spännande workshops och längre yogaklasser.

Du ser veckans schema och bokar din plats via Timecenter. Vi ber dig boka din plats senast 2 timmar före respektive klass, med hänsyn till våra lärare och deras planering.

Information om workshops finns i Kalendariet på vår Facebooksida under Evenemang. Dessa bokas också via Timecenter.

VÅRA YOGAFORMER

Ashtangayoga
Ashtangayoga är en dynamisk yoga, du är i rörelse och håller dig varm under klassen. Det är en av de mest fysiska yogaformerna och består av en serie övningar, asanas, som utförs i en specifik ordning från stående, sittande, inverterade övningar till avslappning. Den ena positionen öppnar upp för nästa.

Barnyoga 9-11 år
Enkla yogapositioner, yogasagor, yogalekar och avslappning lägger grunden för lugnare barn.

Intuitive Soul Yoga
Yoga för dig som vill få en djupare kontakt med din själs sanning och universums vägledning. Du guidas i mjuka, varsamma yogaövningar (med ursprung i Kundalini-yogan) i kombination med bla visualiserings- och energiövningar. Allt för att du ska få landa i dig själv och skapa balans i ”mind, body & spirit”.

Mjuk Hatha Flow
Kurs på 17 gånger med rötter i Hatha, Yin, Tantra, Kundalini och Mindfulness. Alla nivåer välkomna. Läs mer här.

Mjuk Hathayoga
Mjuk, inkännande och lugn klass som passar gammal som ung. För dig som vill landa in i din kropp, släppa på spänningar och stelheter och komma ner i varv. Vi bygger upp oss inifrån och ut. Släpper allt vad krav och prestation heter och skapar en stund för oss själva. En träning för både kropp och sinne där du varsamt guidas genom passet, och får möjlighet att möta dig själv utifrån vart just du befinner dig. 

Qigong/Meditation
Varje klass innehåller både qigong och guidad meditation och upplägget kan variera från gång till gång. Qigong är en serie mjuka rörelser som syftar till att stärka kroppen och få den att slappna av. Det är ett utmärkt verktyg för att mjuka upp spända skuldror, få huvudvärk att släppa och för att komma i kontakt med såväl lugn som energi. 

Restorative yoga
Restorative yoga är en ännu långsammare yogaform. Vi stannar i varje position 10-20 minuter och tar hjälp av bolster och kuddar för att skapa positioner där kroppen kan nå ännu djupare återhämtning än vid vanlig vila.

Tonårsyoga
Livet som tonåring kan vara stressigt på så många sätt. Yogan är ett verktyg att ge kroppen kärlek, lära sig att bli tryggare i att lyssna på sig själv och få en stunds av- och nedkoppling.

Yinyoga
Yinyoga är en långsam form av yoga där vi stannar i varje position runt fem minuter. Vi jobbar med kroppens rörlighet, att lugna nervsystemet och att stilla tankarna.

Vi använder Timecenter som bokningssystem.