Schema

*Mjukare klasser, passar för dig som är lite äldre, nybörjare eller bara känner dig extra stel
** Kurs, endast föranmälan. Inga drop in-platser i Timecenter.

Du bokar din plats via Timecenter. Vi ber dig boka din plats senast 2 timmar före respektive klass, med hänsyn till våra lärare och deras planering.

Information om workshops finns i Kalendariet och på vår Facebooksida under Evenemang. Dessa bokas också via Timecenter.

VÅRA YOGAFORMER

Ashtangayoga
Ashtangayoga är en dynamisk yoga, du är i rörelse och håller dig varm under klassen. Det är en av de mest fysiska yogaformerna och består av en serie övningar, asanas, som utförs i en specifik ordning från stående, sittande, inverterade övningar till avslappning. Den ena positionen öppnar upp för nästa.

Intuitive Soul Yoga
Yoga för dig som vill få en djupare kontakt med din själs sanning och universums vägledning. Du guidas i mjuka, varsamma yogaövningar (med ursprung i Kundalini-yogan) i kombination med bla visualiserings- och energiövningar. Allt för att du ska få landa i dig själv och skapa balans i ”mind, body & spirit”.

Hathayoga
Yoga med fokus på styrka för kropp och själ. Vår mest dynamiska och intensiva klass, perfekt för dig som vill känna att du bygger styrka och får upp värmen i kroppen.

Mjuk Hathayoga
Mjuk, inkännande och lugn klass som passar gammal som ung. För dig som vill landa in i din kropp, släppa på spänningar och stelheter och komma ner i varv. Vi bygger upp oss inifrån och ut. Släpper allt vad krav och prestation heter och skapar en stund för oss själva. En träning för både kropp och sinne där du varsamt guidas genom passet, och får möjlighet att möta dig själv utifrån vart just du befinner dig. 

Restorative yoga
Restorative yoga är en ännu långsammare yogaform. Vi stannar i varje position 10-20 minuter och tar hjälp av bolster och kuddar för att skapa positioner där kroppen kan nå ännu djupare återhämtning än vid vanlig vila.

Soft Hatha Flow/ISHTA Style
Terminskurs i yoga med rötter i Hatha, Yin, Tantra, Kundalini och Mindfulness. Alla nivåer välkomna. Läs mer här.

Yinyoga
Yinyoga är en långsam form av yoga där vi stannar i varje position runt fem minuter. Vi jobbar med kroppens rörlighet, att lugna nervsystemet och att stilla tankarna.

Vi använder Timecenter som bokningssystem.