Grundläggande företagsekonomi för egenföretagare

Egenföretagande blir allt vanligare och jag är så inspirerad av alla som väljer att följa sina drömmar genom att slå in på den vägen. Jag vet också att ett av de stora hindren och rädslorna handlar om ekonomi, bokföring, skatter och deklarationer.

Med mina drygt 25 års erfarenhet av redovisning och över tio år som egenföretagare kan jag med trygg hand guida dig genom det som kan kännas som en ogenomtränglig djungel så att du känner att du har kontroll över vad som krävs av dig som företagare, hur det fungerar med moms och f-skatt, hur du kan lösa din bokföring eller annat som oroar dig. Även om du redan har en bokföringsbyrå som sköter den löpande bokföringen gynnas du av att förstå vad de gör och hur du kan ha nytta av de rapporter du får från dem. Mitt mål är att ge dig grundläggande ekonomisk läskunnighet så att du känner dig trygg, påläst och kunnig och faktiskt tycker fakturera är bland det roligaste som finns!

Du är varmt välkommen att ta med dig de frågor du går med för tillfället – jag kan lova dig att du inte är ensam om att fundera på just det!

När: 11 februari kl 19.00-21.30
Var: Lilla Ro
Pris: 500 kr plus moms. Betala via Swish eller faktura. 
Föreläsare: Anna Arnetz
Anmälan: mejla ditt namn till anna@lillaroyoga.se

Om du efter föreläsningen känner att du vill fördjupa förståelsen för just ditt företag finns möjlighet att boka enskilda sessioner med Anna. Läs mer om det här.