Steget mot eget

En kväll för dig som går med drömmen om att starta eget. Drömmen kantas ofta av funderingar, rädslor och känslan av att “inte kan jag”. Under en kväll får du i ett tryggt space ställa alla frågor du går med oavsett om det handlar om företagsform, hur man praktiskt går tillväga för att starta ett företag, hur du gör för att hålla dig själv trygg under processen.

Kanske har du en konkret idé som du vill prata om och få stöd i att komma till skott med. Kanske har du en vag känsla av att du drömmer om något annat i livet och att det kan handla om att våga ta steget att tänka tanken att starta en egen verksamhet.

Anna är civilekonom och har tolv års erfarenhet av att driva eget företag, både aktiebolag, handelsbolag och enskild firma inom skilda verksamheter som redovisningsbyrå, redovisningskonsult, yogastudio, matplaneringstjänst och förlag.

När: 10 mars kl 19.00-21.30
Var: Lilla Ro
Pris: 500 kr plus moms. Betala via Swish eller faktura. 
Föreläsare: Anna Arnetz
Anmälan: mejla ditt namn till anna@lillaroyoga.se

Om du efter föreläsningen känner att du vill ha mer stöd på din väg mot att starta eget finns möjlighet att boka enskilda coach-sessioner med Anna. Läs mer om det här.