Vi på Lilla Ro

Anna Arnetz
www.annaarnetz.se

Anna driver Lilla Ro tillsammans med sina barn Alva & Oliver. Anna är yogalärare (yinyoga och restorative yoga), coach, Face Reader och civilekonom.
Du når Anna på anna@lillaroyoga.se.

Anna Eriksson Skarin
www.annaerikssonskarin.se
www.kanslosmart.se

Anna arbetar som storytellingkonsult och har skrivit boken Känslosmart – konsten att leva med sig själv och andra tillsammans med Maria-Pia Gottberg. Hon har en utbildning till massageterapeut med sig i bagaget samt utbildningar inom meditation, psych-K och neuroledarskap.
Du når Anna på anna@annaerikssonskarin.se

Caroline Gabrielsson

Caroline är utbildad beteendevetare som brinner för att bidra till utveckling för individer, grupper och organisationer utifrån ett hälso- och hållbarhetsperspektiv. Är utbildad yogalärare, Yoga For Life 250 t, och har en bakgrund som gruppträningsinstruktör, personlig tränare, pedagog, konsult och HR-partner. 
Du når Caroline på caroline.gabrielsson@outlook.com

Josefin Martina Eriksson
www.singingsoul.se

Josefin är utbildad i Soundhealing, klangmeditation och yoga nidra samt är sångpedagog och holistisk coach.
Du når Josefin på josefinmartina@hotmail.com

Karin Tell
www.yogitree.se

Karin är blivande sjuksköterska och utbildad kroppsterapeut, samtalsterapeut inom psykosyntes, instruktör inom ACT, mindfulness och yoga samt kost- och näringsrådgivare. 
Du når Karin på karin@yogitree.se

Mita Ekqvist
www.ByMita.se

Mita utbildade sig till yogalärare efter sin mammaledighet med en önskan om att göra något helt nytt. Hon leder Hathayogapass med fokus på styrka för kropp och själ. Vissa pass innehåller mer kroppsstyrka och andra mer själsstyrka. Mita är även under utbildning till barnyogalärare.
Du når Mita på yoga@bymita.se

Nina Widell

Nina är energiterapeut och tar emot klienter i Åkersberga. Nina har själv läkt sitt liv med hjälp av Eden Method – ett fantastiskt sätt att boosta sin energi och komma tillbaka till glädje och hälsa – och skriver en bok om energimedicin och att läka sin stress.
Du når Nina på ninamariawidell@gmail.com

Sissi Möller
www.heartsbysis.se

Sissi är shiatsu-terapeut och intuitiv healer. Hon undervisar i qigong, meditation och dans. Utöver det arrangerar Sissi föreläsningar och är en kreativ tusenkonstnär.
Du når Sissi på sissi@heartsbysis.se