Schema

Vi har sommarstängt 1 juli – 15 augusti. Schema för höstens klasser kommer att finnas här och på Facebook under första halvan av augusti.

Du bokar din plats via Timecenter. Vi ber dig boka din plats senast 2 timmar före respektive klass, med hänsyn till våra lärare och deras planering. Avbokning senare än 2 timmar innan debiteras fullt pris. Eventuella avvikelser från schemat ovan ser du också i Timecenter.

Information om workshops finns i Kalendariet och på vår Facebooksida under Evenemang. Dessa bokas också via Timecenter.

VÅRA YOGAFORMER

Energiyoga
Mjuka övningar från yoga, qi gong, tao yin och energimedicin för att höja vibrationen och slå på kroppens självläkande system. Hjälper kroppen att hantera stress, reglera humör och komma i kontakt med dig själv. Klassen avslutas med djup, skön avslappning och en guidad meditation.

Hathayoga
Yoga med fokus på styrka för kropp och själ. Vår mest dynamiska och intensiva klass, perfekt för dig som vill känna att du bygger styrka och får upp värmen i kroppen.

Klangmeditation
En resa genom kropp och själ med hjälp av vibrationerna från tibetanska klangskålar, steel tongue-drum och Shanti chimes. Klangskålarnas vibrationer hjälper oss in i meditation där kroppen får ta emot de läkande frekvenserna från klangskålarna för att kunna självläka och lugna nervsystemet.

Mjuk Hathayoga
Mjuk, inkännande och lugn klass som passar gammal som ung. För dig som vill landa in i din kropp, släppa på spänningar och stelheter och komma ner i varv. Vi bygger upp oss inifrån och ut. Släpper allt vad krav och prestation heter och skapar en stund för oss själva. En träning för både kropp och sinne där du varsamt guidas genom passet, och får möjlighet att möta dig själv utifrån vart just du befinner dig. 

Restorative yoga
Restorative yoga är en ännu långsammare yogaform. Vi stannar i varje position 10-20 minuter och tar hjälp av bolster och kuddar för att skapa positioner där kroppen kan nå ännu djupare återhämtning än vid vanlig vila.

Soft Hatha Flow/ISHTA Style
Terminskurs i yoga med rötter i Hatha, Yin, Tantra, Kundalini och Mindfulness. Alla nivåer välkomna. Läs mer här.

Yinyoga
Yinyoga är en långsam form av yoga där vi stannar i varje position runt fem minuter. Vi jobbar med kroppens rörlighet, att lugna nervsystemet och att stilla tankarna.

Vi använder Timecenter som bokningssystem.